יום שבת, 7 באפריל 2018

רוטב גורגונזולה ואגוזים

למצרכים:
100 גבינת גורגונזולה לחבילה של 500 גרם פסטה
אגוזי מלך
ארוקולה/פטרוזליה (לא חייב)
חמאה (לא חייב)
רבע בצל פרוס
שמן זית
פלפל שחור גרוס
פרמזן
במחבת לטגן קלות בשמן זית את רצועות הבצל (עדיפות לבצל אדום) כשמתחיל להיות שקוף להוסיף את הגורגונזולה לתת לגבינה להתרכך על אש נמוכה, להמיס ובמידת הצורך להעזר במצקת ממי הבישול של הפסטה, להוסיף מעט חמאה ולבשל למרקם הרצוי, לתבל בפלפל בדרך כלל אין צורך במלח בגלל מליחות הגבינה.
להוסיף את האגוזים הקצוצים לערבב קלות, כשהפסטה מוכנה להוסיף לרוטב, (מים ממי הבישל רק במידת הצורך) לפזר מעל הכל חופן שניים של ארוקולה ופרמזן ולערבב.
קיימת וורסיה נוספת לרוטב גורגונזולה וגבינות מוזמנים להציץ.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על הביקור בבלוג
מוזמנים להרשם לעדכונים במייל, לשתף, ולהגיב.
אשמח לראותכם בסדנאות.
לתיאום: 052-6412415